Predikningar från Pastor Tommy Lilja

Tommy Lilja är pastor och ledare för den internationella missionsorganisationen Tommy Lilja Ministries, i Sverige PTL Ministries. Han talar varje år live inför miljontals människor och utbildar tusentals ledare. Hans tv program “Following Jesus with Tommy”, sänds över stora delar av världen. Hans bas i Sverige är Folkkyrkan Sölvesborg.

RSS »iTunes »

Del 1, Förvänta dig ett mirakel

08-09-2021

När livet är som svårast, eller när livet är som bäst, förvänta dig ett mirakel! De väntade på något som inte fanns och de trodde på en lögn som band deras liv till plats och som målade upp förväntningar som inte kunde infrias. Alla kristen tro, är inte kristen tro, men det betyder inte att miraklernas tid är förbi. Bara för att det är en pastor eller präst som säger något, behöver det inte vara sant. Det finns egentligen bara en, du kan lita på. I den här första delen av Tommys serie, lägger han grunden och berättar om hur Jesus, genom att hela ”en” man, samtidigt satte han alla de andra fria.

Kategorier | Okategoriserat

Ladda ner

Filtyp: MP3 - Storlek: 66,08MB - Längd: 36:02 m (256 kbps 44100 Hz)Smiley faceFrån admin sektionen kan du editera den här rutan. Du kan tillexempel lägga till Widgets och knappar
Du kan slå av freebox om du inte behöver den.